Boje jutra: Plovimo Bokom, uživo uključenja iz Tivta i Budve

Dnevnu štampu listamo sa Dinom Bajramspahić, iz Instituta alternativa. Izvještavamo vas o svim aktuelnim i zanimljivim dešavanjima iz Podgorice, Tivta, Budve i ostalih primorskih gradova.
0 komentar(a)
Tivat 4, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Tivat 4, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 09.07.2017. 18:14h

U Bojama jutra na TV Vijesti u ponedjeljak 10. jula pogledajte:

Ispratili smo gastro manifestaciju "Ljeto dobrog ukusa" na katamaranu "Tahiti" u Tivtu. Izdvajamo najljepše kadrove Bokokotorskog zaliva i najavljujemo program TO Tivat za ljeto 2017.

U Bojama jutra i o kriterijumima koje hoteli u Crnoj Gori treba da zadovolje kako bi dobili "Zeleni ključ", karakteristikama i prednostima ovog sertifikata.

Koliko posla ove sezone imaju u tivatskom Komunalnom preduzeću, koje aktivnosti sprovode, kako koriste zeleni otpad, te šta je u planu u narednom periodu čućemo od direktora preduzeća Tonka Lukšića.

Dugoročno provođenje vremena na suncu bez odgovarajuće zaštite očiju često dovodi do brojnih bolesti, upozoravaju stručnjaci. U Bojama jutra pogledajte koliko je važno da zaštitite oči, naročito tokom ljetnjih mjeseci.

Povodom obilježavanja Dana državnosti, na Ljetnjoj pozornici na Cetinju, u srijedu 12. jula koncert će održati regionalna pop zvijezda Aleksandra Radović. Pogledajte šta će se još dešavati u Prijestonici.

Dnevnu štampu listamo sa Dinom Bajramspahić, iz Instituta alternativa.

Ekipa Boja jutra sa vama je od 6.30h.

Izvještavamo vas o svim aktuelnim i zanimljivim dešavanjima iz Podgorice, Tivta, Budve i ostalih primorskih gradova.

Bonus video: