Bar: Pucali u Borovića iz auta u prolazu, vozilo zapaljeno na periferiji

Borovićevo ime ranije je u policijskoj evidenciji bilo pominjano po bliskosti sa kriminalnom grupom koju, prema policijskim navodima, predvodi Alan Kožar
199 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Borović Br pucnjava, Foto: Radomir Petrić
Dejan Borović Br pucnjava, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 06.07.2017. 13:47h

Baranin Dejan Borović ranjen je oko 11.30 časova u Ulici Vladimira Rolovića u Baru.

Za sada nepoznati napadač ispalio je, prema nezvaničnim informacijama, jedan hitac na Borovića koji se nalazio ispred kafea "La Esquina".

Prema prvim dostupnim podacima iz istrage hitac je ispaljen iz automobila u prolazu, a "Vijestima" je nezvanično potvrđeno da je nešto prije 12 časova policija pronašla zapaljeni automobil na gradskoj periferiji.

Direktor Opšte bolnice Bar dr Dragan Tomanović rekao je “Vijestima” da je Borović nakon operacije stabilan i van životne opasnosti.

"Borović je zadobio prostrelnu ranu desne nadlaktice, nije povrijeđena ni jedna kost, niti krvni sud. Operisan je i potom hospitalizovan", kazao je dr Tomanović.

Službenici CB Bar predvođeni načelnikom Dragom Spičanovićem obavljaju uviđaj, a policija je blokirala sve izlaze iz grada i traga za napadačem.

Borovićevo ime ranije je u policijskoj evidenciji bilo pominjano po bliskosti sa kriminalnom grupom koju, prema policijskim navodima, predvodi Alan Kožar.

Bonus video: