Na festivalu u Ulcinju uhapšeno šestoro: Nađena marihuana, amfetamin, LSD...

Policija navodi da je za vrijeme festivala izvršena 21 zaplijena, i da je oduzeto preko 33 grama marihuane, 1,7 grama amfetamina, 0,9 grama ekstazija u praškastom obliku i 2,5 tablete kao i 5 sličica LSD-a
130 pregleda 10 komentar(a)
Southern Soul festival, Foto: Stefan Strugar
Southern Soul festival, Foto: Stefan Strugar
Ažurirano: 03.07.2017. 13:58h

Na ulcinjskom Southern Soul festivalu pronađena je droga i uhapšeno je šest osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Uprave policije MUP-a - Odsjeka za borbu protiv droga zajedno sa službenicima CB Bar i CB Ulcinj, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja zloupotrebe opojnih droga, tokom održavanja muzičkog festivala „Southern Soul Festival 2017“ na plaži Dolcinium Kite Club, Copacabana beach – Ulcinj, lišili su slobode šest lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo omogućavanje uživanja opojne droge i podnijeli protiv njih 6 krivičnih prijava. Policijski službenici su takođe, podnijeli i 10 prekršajnih prijava protiv 10 lica zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija navodi da je za vrijeme festivala izvršena 21 zaplijena, i da je oduzeto preko 33 grama marihuane, 1,7 grama amfetamina, 0,9 grama ekstazija u praškastom obliku i 2,5 tablete kao i 5 sličica LSD-a.

"Policijski službenici su lišili slobode šest lica koja su privedena, uz šest krivičnih prijava, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo omogućavanje uživanja opojne droge. Protiv 10 lica je podijeto 10 prekršajnih prijava zbog sumnje da su počinili prekršaj iz člana 52 Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: