U udesu na putu Slijepač most-Mojkovac učestvovalo pet vozila: Tri osobe povrijeđene

Povrijeđeni su na zbrinjavanju u Urgentnom bloku bjelopoljske Bolnice
232 pregleda 0 komentar(a)
udes Slijepač most, Foto: Jadranka Ćetković
udes Slijepač most, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 30.06.2017. 13:53h

U saobraćajnom udesu u kome je jutros oko 10 sati na magistralnom putu Slijepač most –Mojkovac u mjestu Mijatovo kolo učestvovalo pet automobila, lakše povrede zadobili su Milica Antonić (24) , S.J. (5) iz Loznice i S.L. (5) iz Mojkvovca.

Oni su nakon zbrinjavanja u bjelopoljskoj Opštoj bolnici i Urgentnom bloku otpušteni na kućno liječenje.

U Službi hitne pomoći nakod udesa pregledani su Stefan Zimonjić iz Valjeva, A.J. i Ivana Jeftić iz Loznice, koji su prošli bez povreda.

Prekid na ovom dijelu magistralnog puta bio je u prekidu oko dva i po sata, zbog čega su se formirale kilometarske kolone u oba pravca magistralnog puta.

Do udesa je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je vozač Antonić, krećući se iz pravca Bijelo Polje-Mojkovac, autobilom marke "škoda" valjevskih registarskih oznaka ( VA 085 PL) preticala automobil na punoj liniji i sudarila se sa vozilom marke "ford" (MK AA 271), kojim je iz suprotnog upravljao Novo Lašić (40) iz Mojkovca.

Poslije sudara, kako "Vijesti" nezvanično saznaju, "škoda" se silom inercije odbila i udarila u čeoni dio vozila marke "Ford focus" (LO 036 –CV), za čijim se volanom u koloni iza forda nalazio Bogdan Jeftić iz Loznice (31).

Nakon što je "ford" ostao bez prednjeg lijevog točka, prešao je na suprotnu lijevu stranu i udario u "škodu" (BA AS08), kojom je upravljao Puniša Delević (29), iz Berana, a potom i u "mercede" kruševačkih registarskih oznaka (052 MK), kojim je upravljala Violeta Miletić iz Kraljeva.

Uviđaj na licu mjesta su obavili dežurna tužiteljka Osnovnog tužilaštva Katarina Kljajević i vještak saobraćajne struke Milenko Čabarkapa, uz učešće tehničara Dejana Načića i Zorana Furtule, kao i ovlašćenih službenika UP Srboljuba Madžgalja i Vlatka Jelića.

Bonus video: