Boje jutra: Prva SOS linija za roditelje, kako kreirati posao za sebe, izložba "Vertikale"...

Glavne naslove dnevne štampe, s ovrtom na pet godina od kako Crna Gora pregovara sa Evropskom unijom, komentariše Daliborka Uljarević iz Centra za građansko obrazovanje
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Kostić
Boje jutra, Foto: Mileva Kostić
Ažurirano: 28.06.2017. 15:32h

Iz Udruženja „Roditelji“ prenose kakve rezultate bilježi prva SOS linija za roditelje, ali i najavljuju projekte namijenjene samohranim roditeljima.

Suočeni sa sve većim problemom nezaposlenosti u Crnoj Gori ADP Zid nudi mogućnost da kroz projekat „Social impact hub“ razvijete svoju ideju i kreirate posao za sebe. Kako se možete prijaviti i koji su uslovi konkursa saznajte u jutarnjem programu TV Vijesti.

O izložbi "Vertikale" Toma Pavićevića koja je otvorena u podgoričkoj Modernoj galeriji govorimo s istoričarom umjetnosti Petrom Ćukovićem.

Ugostićemo i autore predstave „Pozdravi nekog“ koja prenosi istinite priče djece koja su doživjela neki oblik nasilja u porodici, ili su oduzeta roditeljima koji se prema njima nijesu adekvatno odnosili.

Kompanija M:tel povodom rođendana izdvaja posebne povoljnosti za klijente i nagrađuje gledaoce Boja jutra.

Pogledajte i kako izgleda izložba mladih fotografa iz zemalja članica Regionalne kancelarije za saradnju mladih.

Pogledajte i kako mališani iz podgoričkog vrtića „Maša“ objašnjavaju šta su to komarci.

Glavne naslove dnevne štampe, s ovrtom na pet godina od kako Crna Gora pregovara sa Evropskom unijom, komentariše Daliborka Uljarević iz Centra za građansko obrazovanje.

Bonus video: