Pioniri bolji od Makedonije, u nedjelju sa Turskom

91 pregleda 0 komentar(a)
Muška pionirska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Muška pionirska odbojkaška reprezentacija, Foto: OSCG
Ažurirano: 24.06.2017. 14:36h

Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore upisala je prvu pobjedu na Balkanskom prvenstvu u Staroj Zagori (Bugarska), nakon jučerašnjeg poraza od Bosne i Hercegovine - izabranici Srđana Popovića su danas porazili vršnjake iz Makedonije sa 3:1 (26:24, 24:26, 26:24, 25:23).

“Vrlo neizvjestan meč što govori i rezultat po setovima. Za razliku od jučerašnjeg meča, u situacijama u kojima su se setovi lomili bili smo maksimalno skoncentrisani i rešavali iste u svoju korist. Konačno je ekipa pokazala karakter i zavidan nivo borbenosti što nam je pomoglo da ostvarimo pobjedu. Ostaje žal što u prošloj utakmici nismo bili na ovom nivou, siguran sam da bi rezultat bio povoljniji po nas” izjavio je pomoćni trener muške pionirske reprezentacije Vladimir Đokić.

Sjutra našu reprezentaciju očekuje meč protiv reprezentacije Turske sa početkom u 17 časova po našem vremenu.

Crna Gora – Makedonija 3:1 (26:24, 24:26, 26:24, 25:23)

Stara Zagora - Dvorana: Dzu, Stara Zagora. Gledalaca oko 50.

Crna Gora: K. Nikčević, D. Dubak, Đ. Jovović, B. Žižić, V. Novović, M. Kosović, D. Drešić, V. Perazić, V. Vukić, P. Lečić, N. Taušan.

Makedonija: D. Stojanov, L. Kostić, M. Petrushevski, T. Shulajkovski, M. Kozhuharov, D. Tasevski, K. Donev, D. Gjorgiev, M. Janev, F. Lepidovski, N. Mladenovski, F. Zdravkovski.

Bonus video: