Šest stvari koje vam partner nikada neće izgovoriti

Nemojte da pretjerujete sa šminkom, pogotovo kada ste same s njim
195 pregleda 0 komentar(a)
ljubav, kuvanje, Foto: Shutterstock
ljubav, kuvanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.06.2017. 17:14h

Činjenica je da postoje stvari koje muškarci nikada neće izreći naglas ili priznati ženi.

"Volimo da gledamo druge žene"

I nemojte se praviti da vas to iznenađuje. To svi znamo i činjenica je da muškarci (kao i mi žene) vole da pogledaju zgodnu ženu i okrenu se za njom. To je urođena reakcija, potpuno van kontrole, i što je još važnije – sasvim je nebitna. Nemojte to uzimati k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu da gleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju zaista nemate zašto da brinete.

"Mi i dalje volimo da gledamo porniće"

Ne mora da znači da ih gledaju često, ali muškarci vole porniće. A bili bi i te kako srećni da žene napokon prihvate tu činjenicu. I zapravo žele da ih žene gledaju s njima. I da tu nema neke veće rasprave. Ne zato što im mi nismo privlačne, već ih vole i njima to ne predstavlja nikakav problem ili nešto neobično. A iz istog razloga ne bi trebalo da zabrinjava ni vas.

"Super je kada imate ženski izlazak"

Ima devojaka i žena koje ni u kom slučaju ne žele da ostave svog dragog samog, a kamoli da izađu bez njega i slično. Nemojte da budete jedna od njih. Muškarci to naprosto mrze. Jedna od boljih stvari koju oni vole jeste i da provode vrijeme sami. To znači da oni tada mogu da rade šta god žele – bez vas. Nebitno da li se radi o igranju igrica na kompjuteru, čitanju knjige, izlasku na pivo – nemojte im to uskraćivati. Pritom, mala odsutnost je dobra. Više ćete se voljeti.

"Bili smo nervozni kada smo prvi put spavali s vama"

Naravno, glumili su da nisu uopšte nervozni. Ali duboko u njima kopkale su ih razne stvari i činjenica da se možda ne osramote, da vas ne iznevjere i slično. Ko bi rekao, zar ne?

"Primećujemo kada vas drugi muškarci gledaju"

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju. To izaziva u muškarcima osjećanja između ponosa i ljubomore.

"Ne volimo previše šminke"

Priznajmo, dešava se da žene pretjeraju sa šminkom. A muškarci to uopšte ne vole. Još sat nakon što vas je poljubio razmišljaće o tome ima li vašu šminku na svojim usnama. Ko bi to želio? Nemojte da pretjerujete sa šminkom, pogotovo kada ste same s njim, prenosi Super žena.

Bonus video: