Uhapšen Ranko Radulović

Iz UP dodaju da nakon niza preduzetih radnji, obezbjeđeni su dokazi koji ukazuju da je Radulović organizovao prenošenje navedenog oružja i municije
498 pregleda 15 komentar(a)
Tani, bomba, Ranko Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Tani, bomba, Ranko Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 23.06.2017. 15:30h

Pripadnici Centa bezbjednosti Nikšić, i CB Podgorice, su danas u koordinisanoj akciji uhapsili Ranka Radulovića (57) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružija i eksplozivnih materija.

"Tokom višemjesečne tužilačko – policijske aktivnosti su naime prikupljeni dokazi koji ukazuju na sumnju da je R.R. 11. oktobra prošle godine počinio navedeno krivično djelo na način što je, u saizvršilaštvu sa licima iz Nikšića, R.M. i D.V, od mjesta Slano ka Nikšiću prenosio tri pištolja i 70 komada pištoljske municije. Pregledom vozila koje su osumnjičeni koristili takođe su pronađena i dva pancirna prsluka.Zbog postojanja sumnje da je počinio predmetno krivično djelo R.M. je odmah, tj. 11.10.2016 godine, lišen slobode, dok je D.V. naknadno lišen slobode i procesuiran, tačnije 17.01.2017. godine nakon što su obezbijeđeni dokazi koji ga povezuju sa predmetnim krivičnim djelom", navodi se u saopštenju Uprave policiije.

Iz UP dodaju da nakon niza preduzetih radnji, obezbjeđeni su dokazi koji ukazuju da je Radulović organizovao prenošenje navedenog oružja i municije.

Radulović će danas, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću na dalju nadležnost.

Bonus video: