Vremeplov: "Radio sam kvalitetno"

“Odluka skupštinske većine ugrožava projektovani ekonomski razvoj i unapređivanje životne sredine u Pljevljima...”, kaže Gvozdenović
0 komentar(a)
Novine, mediji, vremeplov, Foto: Shutterstock
Novine, mediji, vremeplov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.06.2017. 07:35h

Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović ocijenio je da ne treba da podnese ostavku uprkos tome što je Vlada prije dvije sedmice odlučila da napusti program privatizacije energetskog kompleksa u Pljevljima koji on podržava:

“Ne mislim da treba da podnesem ostavku, jer smatram da sam uradio kvalitetan posao do sada. Animirali smo 10 velikih kompanija koje su učestvovale na tenderu, prezentirali svoje interese i došli do kvalitetnih rješenja. To je bio dobar posao u interesu daljeg razvoja energetike i jasno smo mogli da prepoznamo benefite koje je trebalo da donese”.

On je dodao i da je važno “da Vlada ostane pri svom stavu koji je vezan za promjenu vlasničke strukture kompleksa u Pljevljima”, kao i da je dogovoreno da trenutno određena politička pitanja moraju imati prioritet, kako sada “ne bismo došli do nekih političkih konflikata”.

“Odluka skupštinske većine ugrožava projektovani ekonomski razvoj i unapređivanje životne sredine u Pljevljima...”, kaže Gvozdenović.

Bonus video: