Nikšićani osumnjičeni za krađe

Protiv pomenutih osoba u redovnoj proceduri biće podnesene krivične prijave za djela koja im se stavljaju na teret
103 pregleda 3 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.06.2017. 14:38h

Policija je tokom juna identifikovala i nadležnom tužilaštvu procesuirala osam osoba iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili sedam krivičnih djela teške krađe i krađe.

Predrag Josipović (35) je osumnjičen da je 27. avgusta prošle godine provalio u „Top diskont 3“ koji se nalazi u naselju Vir i tom prilikom ukrao veću količinu proizvoda.

Maloljetni M. K. (17) je u prisustvu roditelja i inspektora za maloljetnike priznao da je pokušao da ukrade automobil "Golf I", vlasništvo M.M, parkiran ispred dvorišta porodične kuće.

Zoran Drašković (32) je osumnjičen da je iz Doma zdravlja u Nikšiću 1. juna ukrao hilti bušilicu marke „Makita“, vlasništvo firme „Fidia“, koja izvodi radove u pomenutoj ustanovi. Drašković je priznao izvršenje krivičnog djela, a policija je bušilicu pronašla i vratila vlasniku.

Mirjani Krković (35) je priznala da je 10. maja iz kabineta ljekara P.P. iz bolnice Brezovik ukrala telefon marke „Samsung J5“, a mobilni telefon je pronađen i vraćen vlasniku.

Filip Mijajlović (24) i Igor Radojičić (24) su priznali da su da su 27. aprila sa otpada sekundarnih sirovina „SS Alga“ u naselju Brlja, vlasništvo M.T., ukrali veću količinu polovnih akumulatora, koji su vraćeni vlasniku.

Maloljetni B. M. (16) je priznao da je ispred porodične kuće u Ulici „Milice Vučinić“ br. 8 ukrao „Golf III“, vlasništvo Z. M., a vozilo je vraćeno vlasniku.

Radomir Vukićević (31) je priznao da je 25. maja iz taksija ukrao novčanik sa novcem.

Protiv pomenutih osoba u redovnoj proceduri biće podnesene krivične prijave za djela koja im se stavljaju na teret.

Bonus video: