Vremeplov: Putin uskoro u Crnoj Gori

“Rusija svakako neće na bilo koji način uticati na to što će Crna Gora smatrati svojim spoljno političkim integracionim prioritetom. Prema tome, Rusija će podržati svaku integraciju Crne Gore i imati razumijevanje za ono što Crna Gora odredi kao svoj prioritet”, kazao je Vujanović
159 pregleda 0 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Boris Pejović
Filip Vujanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.06.2017. 09:34h

Rusija razumije integracione potrebe Crne Gore i naravno da, kao i svaka država koja je prijatelj državnoj politici i građanima Crne Gore, ostavlja Crnoj Gori da utvrdi ono što je prioritet u integracionom smislu, izjavio je predsjednik Republike Filip Vujanović nakon prvog susreta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, juče u Zagrebu.

“Rusija svakako neće na bilo koji način uticati na to što će Crna Gora smatrati svojim spoljno političkim integracionim prioritetom. Prema tome, Rusija će podržati svaku integraciju Crne Gore i imati razumijevanje za ono što Crna Gora odredi kao svoj prioritet”, kazao je Vujanović.

“Ja sam pozvao predsjednika Putina da posjeti Crnu Goru, on je to prihvatio i saopštio da će u nekoj prilici, kada to raspored njegovih diplomatskih aktivnosti dozvoli, vjerujem skoro posjetiti Crnu Goru”, istakao je predsjednik Crne Gore.

Bonus video: