Dormeo jorgan na 50 odsto popusta samo 30 minuta

Pripremite telefone i uzivajte u 30 minuta dobre kupovine. Dormeo ove godine proslavlja 15 godina, a povodom godišnjice najavljuju niz iznenađenja i dobrih ponuda do kraja godine. Jedna od njih je upravo ovog četvrtka.
155 pregleda 0 komentar(a)
Gordana Šuković, Foto: TV Vijesti
Gordana Šuković, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 22.06.2017. 06:57h

Ne propustite još jednu "Prvu jutarnju kupovinu" sa Gordanom Šuković! Gordana je pripremila neodoljivu ponudu od čak 50 odsto popusta na Dormeo dupli jorgan!

Budite kraj malih ekrana u 9.30h odmah posle jutarnjeg programa "Boje jutra" i saznajte o čemu je riječ. Kao i do sada, ponuda je količinski i vremenski ograničena, samo 30 minuta, zato ne propustite priliku za dobrom kupovinom.

Ovog četvrtka imate veliki razlog da budete kraj malih ekrana u 9.30h odmah nakon jutarnjeg programa "Boje jutra" i iskoristitite ograničenu ponudu. Kao i u mnogim emisijama do sada, Gordana će ugostiti jednog od zadovoljnih kupaca i sa Vama podijeliti korisne savjete.

Pripremite telefone i uzivajte u 30 minuta dobre kupovine. Dormeo ove godine proslavlja 15 godina, a povodom godišnjice najavljuju niz iznenađenja i dobrih ponuda do kraja godine. Jedna od njih je upravo ovog četvrtka. Ne propustite, prištite sebi miran san kakav zaslužujete po izuzetno povoljnim uslovima koje je Gordana pripremila za Vas.

Budite uz TV Vijesti u četvrtak u 9.30h nakon jutarnjeg programa "Boje jutra".

Bonus video: