Uhapšen Baranin povezan sa kriminalnim grupama?

Kako je saopšteno iz Uprave policije, P.M. se sumnjiči da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
1 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock, Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 21.06.2017. 14:27h

Barska policija je danas uhapsila P.M. iz tog grada zbog sumnje da je blisko povezan sa pojedinim pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, P.M. se sumnjiči da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici CB Bar su, postupajući po operativnim podacima, u saradnji sa Osnovnim državnim tužillaštvom u Baru, a shodno prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres kuće u kojoj boravi P.M. iz Bara i tom prilikom je pronađen i oduzeta lovačka puška i municija, optički nišan i veća količina puščane municije. Prilikom pretresa policijski službenici su oduzeli putnično motorno vozilo marke „Maserati“ i motor marke „Yamaha“ radi provjera," saopšteno je iz policije.

Oduzeto oružje i predmeti biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

Državni tužilac iz Bara je naložio da se osumnjieni uhapsi zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: