Boje jutra: O Southern Soul Festivalu, uticaju muzike na društvo, vježbanju joge...

Prenosimo prve jutarnje vijesti, servisne informacije, zanimljive priče iz svijeta
124 pregleda 1 komentar(a)
southern soul, Foto: Southern Soul
southern soul, Foto: Southern Soul
Ažurirano: 20.06.2017. 11:53h

U Bojama jutra u srijedu 21. juna pogledajte priču o obilježavanju Svjetskog dana muzike.

Pitali smo profesore muzičkog vaspitanja i pjevače kakav odnos ima crnogorsko društvo prema ovoj umjetnosti, koliko muzički stil oslikava naše obrazovanje, stav prema društvu i svijetu oko nas, te kako muzika utiče na raspoloženje.

U jutarnjem programu i o jednom od najljepših intimnih butik festivala u Evropi - Southern Soul Festivalu koji će na ulcinjskoj Velikoj plaži trajati od 29. juna do 2. jula sa programom koji se odvija na tri festivalske bine.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana joge, u srijedu 21. juna od 18h do 19h, instruktori i zainteresovani građani vježbaće jogu na otvorenom u deset crnogorskih gradova. O programu za taj dan i vježbanju joge razgovaramo sa Oliverom Nikolić, instruktorkom joge i predstavnicom "Art of Living" fondacije.

Najavljujemo i manifestaciju "Beransko kulturno ljeto".

Govorimo i o „BootCamp Ninja izazovu“ koji će biti održan 24. i 25. juna u jedinstvenom ambijentu Avanturističkog parka na Ivanovim koritima.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Mira Popović iz Centra za građansko obrazovanje. Osvrt na sportska dešavanja je pripremio Aleksandar Vučković iz novina „Vijesti“.

Prenosimo prve jutarnje vijesti, servisne informacije, zanimljive priče iz svijeta.

Bonus video: