Danas samo uz Vijesti: Kako brzo smršati?

Namirnice koje ubrzavaju metabolizam i pomažu u gubljenju kilograma su nam dostupne. One su oko nas, samo ih treba iskoristiti
136 pregleda 0 komentar(a)
voće, povrće, Foto: Shutterstock
voće, povrće, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.06.2018. 05:30h

U specijalnom poklon dodatku Vijesti, "BRZE LJETNJE DIJETE", pročitajte kako su narodni ljekari vjekovima rješavali problem viška kilograma. Pronašli smo četiri idealna napitka i melema koji će progutati masne naslage, osvježiti organizam, i rashladiti vas u julu i avgustu.

Odaberite neki od načina prehrane, ponudili smo vam i neke jelovnike koje možete sami da kombinujete. Ako se budete pridržavali novog načina ishrane, počećete da izgledate, osjećati se, mislite - kao da ste druga osoba. Izgubićete prekomjernu težinu, uspjećete da održite to stanje i bolje ćete kontrolisati čitav svoj život!

Ukoliko se odlučite za neku od dijeta, koje smo izabrali za vas, posavjetujte se sa svojim ljekarom, prije nego pređete na taj režim ishrane. Ukoliko patite od nekih hroničnih oboljenja, slabosti, poslušajte medicinski savjet.

Ove i mnoge druge zanimljive i korisne činjenice možete pročitati u specijalnom poklon dodatku "BRZE LJETNJE DIJETE" uz Vijesti.

Uživajte u ljetu!

Čitajte Vijesti!

Bonus video: