Boje jutra: Kako naplatiti štetu u saobraćaju?

NVO Green Home i ove godine realizuje projekat „Putujemo u Evropu“ koji omogućava studentima sa visokim prosjekom iz zemalja regiona da na kraju studija provedu ljeto putujući Evropom. Kako se možete prijaviti saznajte u jutarnjem programu TV Vijesti
65 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 19.06.2017. 16:40h

U susret Svjetskom danu izbjeglica, koji se obilježava 20.juna, provjeravamo kako žive izbjeglice u Crnoj Gori, koje su glavne prepreke na koje nailaze, te kakvu perspektivu imaju oni koji odluče da nastave život ovdje.

Kako da naplatite štetu u slučaju saobraćajnog udesa razjasniće pravnik Željko Braletić u okviru rubrike „Savjeti advokata“.

Ukoliko ste zainteresovani da postavite pitanja advokatu pošaljite ih na boje.jutra@gmail.com ili boje.jutra@vijesti.me

Pogledajte kako je protekla dodjela diploma najboljim učenicima Gimnazije „Slobodan Škerović“ .

NVO Green Home i ove godine realizuje projekat „Putujemo u Evropu“ koji omogućava studentima sa visokim prosjekom iz zemalja regiona da na kraju studija provedu ljeto putujući Evropom. Kako se možete prijaviti saznajte u jutarnjem programu TV Vijesti.

Gost Boja jutra u utorak, 20.juna biće i crnogorski kantautor Slaven Knezović koji će održati solistički koncert u KIC-u „Budo Tomović“ i tako obilježiti 25 godina rada.

Šta je posao animatora opisali su mališani podgoričkog vrtića „Maša“ u okviru rubrike „Djeca odgovaraju“.

Naslovne strane dnevne štampe komenariše Nikola Marković, glavni urednik DN "Dan".

Bonus video: