Maloljetnik iz Podgorice osumnjičen za 10 krađa u Budvi

Sumnja se da je N. P. (17) iz Podgorice ukradene mobilne telefone prodavao jednom licu u Podgorici, te da je ukradeni novac potrošio
105 pregleda 1 komentar(a)
Krađa mobilnog, Foto: Shutterstock
Krađa mobilnog, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.06.2017. 13:43h

Budvanska policija tvrdi da je rasvijetlila 10 krađa na teritoriji tog grada za koje se tereti N.P.(17) iz Podgorice.

"Osumnjičeni je, kako se sumnja, navedena krivična djela počinio u toku jula i avgusta 2016. godine na Slovenskoj plaži u Budvi, na način što je koristeći nepažnju oštećenih lica otuđivao njihove lične stvari. On je, kako se sumnja tom prilikom otuđio deset mobilnih telefona, novac u ukupnom iznosu od 820 eura i 30 kuna, kao i lična dokumenta. Nakon izvršenja krivičnih djela udaljavao se u nepoznatom pravcu. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je otuđene mobilne telefone prodavao jednom licu u Podgorici, te da je otuđeni novac potrošio", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je o događaju obaviješten tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se protiv N.P. podnese poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog osnovane sumnje da je počinio deset krivičnih djela krađa.

Bonus video: