Boje jutra: Šta najčešće jedu Crnogorci?

Provjeravamo koliko je u Crnoj Gori, od prošle godine, registrovano neispravnih namirnica tokom redovnih analiza Instituta za javno zdravlje.
216 pregleda 2 komentar(a)
Podgorica, ljudi, Foto: Screenshot (YouTube)
Podgorica, ljudi, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.06.2017. 18:14h

U Bojama jutra na TV Vijesti u ponedjeljak 19. juna provjeravamo koliko je u Crnoj Gori, od prošle godine, registrovano neispravnih namirnica tokom redovnih analiza Instituta za javno zdravlje. Pogledajte i na koji način se u Crnoj Gori vodi računa o zdravstvenoj bezbjednosti hrane i vode za piće, te šta Crnogorci najčešće jedu.

Koje su prve namirnice koje se uvode u bebinu ishranu, kad je vrijeme za prvu kašicu, koja je najbolja hrana za početnike, šta da radite ukoliko dijete ne prhvata obroke razgovaramo sa doktoricom podgoričkog Doma zdravlja Pašom Divanović.

Završen je upis u srednje škole. U jutarnjem programu pogledajte koje su škole najinteresantnije polumaturantima.

Festival "Budva Grad teatar" počinje 8. jula i traje do 15. avgusta. Ovogodišnje izdanje neće imati produkcija i koprodukcija. Naša gošća v. d. direktora festivala Milena Lubarda Marojević.

Predstavljamo vam hercegnovsku klapu "Castelnuovo" koja je nedavano učestvovala na najboljem festivalu Dalmatinskih Klapa u Hrvatskoj.

Mila Radulović iz dnevnika "Vijesti" analizira glavne društveno-političke aktuelnosti. Sportska dešavanja analizira Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Predškolarci odgovaraju na pitanje: „Šta je piknik?“.

Budmo vas od 6.30h.

Bonus video: