DIREKTNO: Da li je Crna Gora preduzela sve da Marovići odsluže kaznu ovdje?

Da li je slučaj Marović kojim se specijalno tužilaštvo posebno diči u stvari samo nagodba moćnika? Gdje je Crna Gora u borbi protiv korupcije i šta stoji iza statistike pravosuđa pripremljene za Brisel?
61 pregleda 7 komentar(a)
Direktno, Foto: TV VIjesti
Direktno, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 18.06.2017. 16:29h

Da li cu crnogorske vlasti preduzele sve što je potrebno da Svetozar Marović započne zatvorsku kaznu u ZIKS -u ? Jesu li ostvareni kontakti sa nadležnim organima Srbije gdje se Marović trenutno nalazi? Da li je, kako tvrde nadležni, za njim raspisana Interpolova potjernica i koliko je ona obavezujuća za srpske organe?

Da li je slučaj Marović kojim se specijalno tužilaštvo posebno diči u stvari samo nagodba moćnika? Gdje je Crna Gora u borbi protiv korupcije i šta stoji iza statistike pravosuđa pripremljene za Brisel? Koliko se uopšte može govoriti o pravdi u ovakvom društvenom i poltičkom kontekstu?

To su samo neka od pitanja na koja će Direktno tražiti odgovore u nedjelju u 20h na TV Vijesti.

Gosti u studiju su: Zdravko Begović, branilac Svetozara Marovića, Veselin Radulović, advokat i Boris Marić, Politikon mreža.

Emisija "Direktno" se realizuje kroz partnerstvo TV Vijesti i NVO MANS u okviru projekta "Kredibilni i profesionalni mediji u službi EU integracija" koji je podržan od strane Evropske unije.

Bonus video: