UP: Sukob u Njegoševoj ulici nije bio politički motivisan

Kako su naveli iz Uprave policije, zasad sumnjaju da je fizičkom sukobu prethodilo verbalno dobacivanje članova obezbjeđenja jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića
51 pregleda 14 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Boris Pejović
Uprava policije, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.06.2017. 17:37h

Nakon što je pet osoba uhapšeno zbog tuče koja se danas dogodila u Njegoševoj ulici u Podgorici, iz Uprave policije su saopštili da dosadašnje činjenice ne ukazuju na to da je fizički sukob između učesnika imao bilo kakav politički motiv.

Kako su naveli, zasad sumnjaju da je fizičkom sukobu prethodilo verbalno dobacivanje članova obezbjeđenja jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića.

D.G. i G.N. su, kazali su iz policije, vrijeđali D.Z, G.Č. i Đ.Š. na osnovu mjesta u kojem su rođeni, te su zamolili da se slučaj ne politizuje.

Andrija Mandć je ranije danas optužio vlast da stoji iza napada na njegovo obezbjeđenje, za koji smatra da bi mogao biti mogući uvod u građanski rat.

Nebojša Medojević kazao je da kompletno Predsjedništvo DF-a preuzima odgovornost za sve što se može desiti u narednom periodu i naglasio da je incident orkestrirala Agencija za nacionalnu bezbjednost.

Bonus video: