Barski ljetopis počinje u petak: Građani pozvani da se pridruže defileu

30. jubilarni Barski ljetopis trajaće do 20. avgusta i realizuje se u organizaciji Kulturnog centra Bar
79 pregleda 0 komentar(a)
Barski ljetopis
Barski ljetopis
Ažurirano: 15.06.2017. 10:50h

Jubilarno, 30. izdanje Barskog ljetopisa počeće u petak, 16. juna, od 19:30 časova, kada su predviđeni veliki gradski defile i prigodan program u okviru koga će Festival biti svečano otvoren.

Organizatori pozivaju zainteresovane građane da se u Baru kod Tri kule u Ul. Vladimira Rolovića od 19:30h pridruže velikom defileu koji će proći glavnim gradskim trgom, a potom i šetalištem uz marinu, sve do Dvorca kralja Nikole.

Cilj je, kako navode iz organizacije, da se tim dijelom otvaranja istakne duh zajedništva i jedna od glavnih ideja jubilarnog Festivala – da umjetnost i kultura pripadaju i trebaju svima.

30. jubilarni Barski ljetopis trajaće do 20. avgusta i realizuje se u organizaciji Kulturnog centra Bar, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, Opštine Bar i Turističke organizacije Bar.

Prvi program Večernje scene Barskog ljetopisa biće koncert gitarskog dua Danijel Cerović i Goran Krivokapić, a koji je zakazan za 17. jun u 22 časa u sali Dvorca. Prateći program biće započet 18. juna, otvaranjem plažne biblioteke, koja će za sve posjetioce plaže na Topolici (Riva) biti od na raspolaganju do kraja Ljetopisa u periodu od 16h do 18h.

Bonus video: