Uhapšen Podgoričanin: Oborio ženu na tlo, udarao je u glavu i tijelo i strgao joj zlatni lanac?

"M.M. je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra gdje je konstatovano da je zadobila više lakših povreda", navodi se u saopštenju Uprave policije
6 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.06.2017. 09:30h

B.R. (21) iz Podgorice uhapšen je juče zbog sumnje da je počinio razbojništvo, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Dežurnoj službi CB Podgorica je juče prijavljeno da je nepoznata osoba oko 11,15 časova počinilo razbojništvo na štetu M.M. iz Podgorice, u ulazu zgrade u kojoj ona stanuje. Sumnja se da je B.R. u ulazu zgrade prišao sa leđa M.M. koja se kretala ka svom stanu. On je nju, sumnja se, oborio na tlo, zadao joj više udaraca u predjelu glave i tijela i potom sa njenog vrata strgao zlatni lanac, vrijedan oko 500 eura, nakon čega je pobjegao. Događaj je prijavljen policiji a M.M. je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra gdje je konstatovano da je zadobila više lakših povreda", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je nakon što je B.R. identifikovan i priveden, izvršena je i radnja prepoznavanja.

"Na osnovu toga i drugih dokaza, B.R. je uhapšen zbog sumnje da je počinio razbojništvo. On je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu, koji je za njega nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: