‘’29. članica’’

Koje su to obaveze ali i prava Crne Gore kao punopravne članice? Znaju li građani dovoljno o Alijansi i ima li Vlada neku novu strategiju u cilju bolje komunikacije? Koliko će biti troškovi naše zemlje za odbranu? Hoće li članstvom u NATO Crna Gora postati bezbjednije mjesto za život?
102 pregleda 3 komentar(a)
29. članica, Foto: TV Vijesti
29. članica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 13.06.2017. 13:00h

Sjutra od 20 sati na Televiziji Vijesti pogledajte emisiju „29. članica“.

Jedan od 2 Vladina najveća cilja na spoljnopolitičkom planu je ostvaren. Crna Gora je 5. juna i zvanično postala članica NATO saveza, predajom pristupnog protokola, a potom i podizanjem zastave ispred sjedišta Alijanse u Briselu.

Posao, ipak, tek slijedi. Koje su to obaveze ali i prava Crne Gore kao punopravne članice? Znaju li građani dovoljno o Alijansi i ima li Vlada neku novu strategiju u cilju bolje komunikacije? Koliko će biti troškovi naše zemlje za odbranu? Hoće li članstvom u NATO Crna Gora postati bezbjednije mjesto za život?

Ovo su samo neka od pitanja na koje će odgovore dati ministar odbrane Predrag Bošković, poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević, lider Demosa Miodrag Lekić i izvršni direktor Centra za demokratsku tranziciju Dragan Koprivica.

Emisiju ‘’29. članica’’ pogledajte u srijedu od 20 sati samo na TV Vijesti.

Bonus video: