Martinović optužio Đuranovića: Pisao neistine da sam probio kordon

"Zamislite kad se sin jednog političara, nažalost pokojog, čijeg su oca razapinjali 1989. godine tu pred skupštinom, da je pojeo jagnje, da je pokrao pare, jednog časnog čovjeka, njegov sin se našao na mjesto onih koji su njegovog oca pljuvali i on sa tog mjesta kao direktor i urednik "Pobjede", on piše članke da sam ja probio kordon"
275 pregleda 57 komentar(a)
Milorad Mijo Martinović, Foto: Printscreen
Milorad Mijo Martinović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 12.06.2017. 14:43h

Nisam prekršio nikakav ni zakon ni saobraćajni zakon u oktobru 2015. godine, kazao je predsjednik profesionalne bokserske organizacije, Milorad Mijo Martinović u emisiji "Direktno", na TV Vijesti.

On je optužio direktora i glavnog i odgovornog urednika "Pobjede" Draška Đuranovića, da je pisao neistine o tome kako je navodno probio kordone tokom oktobarskih protesta Demokratskog fronta 2015. godine.

"Zamislite kad se sin jednog političara, nažalost pokojog, čijeg su oca razapinjali 1989. godine tu pred skupštinom, da je pojeo jagnje, da je pokrao pare, jednog časnog čovjeka, njegov sin se našao na mjesto onih koji su njegovog oca pljuvali i on sa tog mjesta kao direktor i urednik "Pobjede", on piše članke da sam ja probio kordon. On laže, on doniosi izvještaje u svojim novinama da sam ja te noći narušio mir. Ja te noći nisam prekršio zakon i nisam napravio ništa", kazao je Martinović.

Martinović je izjavio i da kao posljedicu svega ima teške zdravstvene probleme,.

"Da bi se stavila tačka na ovo gdje je prekršen zakon u Crnoj Gori, za koju smo se svi mi mahom zalagali, nijesmo se zalagali da ona bude ovakva, da ona nekome bude maćeha a nekome majka. Ko odlučuje o tome? Ko odlučuje da li ću ja da budem živ ili mrtav? Ko odlučuje o tome da li ću ja da budem invalid, da idem na štakama i da budem polomljene glave? Gdje je taj centar gdje se odlučuje o svemu tome? Jesu li svjesni oni da ovo ne može da traje 1000 godina, ovo nije Amerika, ovo je mala Crna Gore, ovdje svako zna svašta. Ovdje će se jednoga dana morati desiti neke promjene. Doći će neki drugi ljudi koji će pitati šta se to dešavalo tad i tad", kazao je Martinović

Bonus video: