Izricanje presude Marku Šaranoviću odloženo za 20. jun

Prema navodima optužnice Suzane Milić, Šaranović je 10. aprila 2011, oko 2,40 časova u naselju Golubovina u Budvi, zajedno sa NN licem ili više njih, umišljajno na podmukao način ubio Dragana Bećirovića
0 komentar(a)
Marko Šaranović, Foto: Savo Prelević
Marko Šaranović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.06.2017. 09:54h

Izricanje presude Marku Šaranoviću koje je bilo zakazano za danas, odloženo je za 20. jun u Višem sudu u Podgorici, rekla je "Vijestima" portparolka Aida Muzurović.

Šaranović je optužen za ubistvo Dragana Bećirovića u Budvi.

Prema navodima optužnice Suzane Milić, državnog tužioca na radu u višem državnom tužilaštvu, Marko M. Šaranović je 10. aprila 2011, oko 2,40 časova u naselju Golubovina u Budvi, zajedno sa NN licem ili više njih, umišljajno na podmukao način ubio Dragana Bećirovića. Optuženi je pucao na Bećirovića u cilju stvaranja uslova za uspješno izvršenje naručenog ubistva i savladavanja eventualnih prepreka u vidu fizičkog otpora oštećenog lično i posredstvom drugih osoba. Okrivljeni Milan Bulatović od 10. aprila 2011. godine do 22. januara 2015, iako je znao da je Marko Šaranović izvršio ubistvo, nije to prijavio nadležnim organima, čime je počinio krivično djelo neprijavljivanje krivičnog djela i učinioca krivičnog djela piše u optužnici.

Bonus video: