Ide jedna kamila, ide druga kamila...

U pauzi priprema za naredna tri meča, naši reprezentativci koriste priliku da se malo opuste i razonode...
286 pregleda 2 komentar(a)
Aleksandar Minić, Ivan Ječmenica, Simo Dabović, Foto: Facebook
Aleksandar Minić, Ivan Ječmenica, Simo Dabović, Foto: Facebook
Ažurirano: 08.06.2017. 11:27h

Najbolji crnogorski odbojkaši se od utorka nalaze u Tunisu, gdje ih od petka do nedjelje očekuje drugi turnir treće divizije Svjetske lige.

Izabranici Veljka Bašića su proteklog vikenda na prvom turniru u Bijelom Polju upisali dvije pobjede (Tunis, Kineki Tajpeh) i poraz od Estonije, kojim su umanjili šanse da se nađu na finalnom turniru u Meksiku.

"Crvenima" su potrebne sve tri pobjede, redom protiv Kineskog Tajpeha, Kazahstana i Tunisa kako bi zadržali šanse da budu među tri najboljeplasirane selekcije u ovoj diviziji koje će, uz domaćina, ići na završni turnir.

U pauzi priprema za naredna tri meča, kao što se vidi na slici objavljenoj na Fejsbuku, naši reprezentativci koriste priliku da se malo opuste i razonode, pa su, tako, Aleksandar Minić, Ivan Ječmenica i Simo Dabović isprobali jahanje kamila...

Marko Bojić je, sa druge strane, želio da se pored otvorenog bazena, u hotelu gdje je ekipa smještena, "izmjeri" sa selektorom Veljkom Bašićem.

Iako naš selektor ima 57 godina, njegovom fizičkom izgledu bi mogli da pozavide i mnogo mlađi momci i sportisti, čemu svjedoči ova slika koju je objavio Bojić, a preko svoje Fejsbuk stranice podijelio i Odbojkaški savez Crne Gore.

"Duplo stariji i duplo jači!!! Moj trener", odao je Bojić priznanje Bašiću na svojoj Fejsbuk stranici.

Bonus video: