Boje jutra: Pogledajte intervju sa Ivanom Novakom, članom sastava "Laibach"

Prenosimo prve jutarnje informacije, vremensku prognozu, provjeravamo stanje u saobraćaju.
2 komentar(a)
Laibach, Sjeverna Koreja, Foto: Facebook/Laibach
Laibach, Sjeverna Koreja, Foto: Facebook/Laibach
Ažurirano: 07.06.2017. 11:28h

"Underhill Fest", 8. Međunarodni festival dugometražnog dokumentarnog filma, otvara projekcija dokumentarca "Dan oslobođenja" o slovenačkoj grupi "Laibach" – prvom zapadnjačkom rok bendu koji je ikada nastupio u Sjevernoj Koreji. U Bojama jutra u četvrtak 8. juna pogledajte razgovor sa Ivanom Novakom, članom ovog kultnog benda.

Gosti jutarnjeg programa TV Vijesti biće Landi Bankroft i dr Lin Harn, renomirani međunarodni eksperti za porodične odnose sa višegodišnjim iskustvom u radu sa nasilnim muškarcima i njihovim porodicama.

U okviru Roditeljskog kutka, o djeci žrtvama porodičnog nasilja razgovaramo i sa Majom Raičević, direktoricom "Centra za ženska prava", u čijoj organizaciji se danas održava konferencija "Nasilje u porodici i rizici po djecu - prema sveobuhvatnom rješenju" na kojoj govore i pomenuti stručnjaci iz SAD-a i Velike Britanije.

Centar za građansko obrazovanje (CGO) je sproveo istraživanje o jednakim šansama za sve medije u Crnoj Gori. Izdvajamo zaključke nalaza.

Glavne naslove dnevne štampe komentarišemo sa direktoricom Centra za istraživačko novinarstvo Milkom Tadić Mijović.

Prenosimo prve jutarnje informacije, vremensku prognozu, provjeravamo stanje u saobraćaju. Pogledajte i zanimljive priče iz svijeta.

Najbrže gledaoce bioskop Cineplexx Delta City nagrađuje ulaznicama za film po izboru.

Bonus video: