Povećanje PDV-a, zaprašivanje komaraca, vrijeme stomačnih virusa

Gost jutarnjeg programa rukovodilac Štaba operativne akcije "Ljeto 2017", pomoćnik direktora Uprave policije, Nikola Janjušević.
79 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra 1, Foto: Mileva Žurić
Boje jutra 1, Foto: Mileva Žurić
Ažurirano: 06.06.2017. 12:43h

O povećanju PDV-a i ostalim mjerama fiskalne strategije u periodu od ove do 2020. godine, tokom pregleda dnevne štampe, razgovaramo sa novinarkom dnevnika „Vijesti“ Milom Radulović. U našem fokusu i ostale društveno-političke aktuelnosti.

U Bojama jutra na TV Vijesti u srijedu 7. juna pogledajte i priču o poljoprivrednim proizvođačima iz Malesije koji su odustali od blokade puta od Tuzi prema Božaju zbog nelojalne konkurencije i uvoza voća i povrća iz Albanije. Nadležni iz Ministarstva poljoprivrede im obećali bolju podršku i pomoć.

Pogledajte kada počinje zaprašivanje komaraca, te koliko je opasnih vrsta u Crnoj Gori. Provjeravamo i šta ih privlači, te kako se možete zaštiti od uboda ovih insekata.

Sa toplim sunčanim danima počinje i sezona stomačnih virusa. Kako da zaštite ili liječite najmlađe savjetuje vas dr Alma Dervišević, pedijatrica podgoričkog Doma zdravlja.

U susret ljetnjoj turističkoj sezoni Uprava policije MUP-a formirala je Štab operativne akcije "Ljeto 2017". Gost jutarnjeg programa rukovodilac Štaba, pomoćnik direktora Uprave policije, Nikola Janjušević.

Naša gošća slikarka savremene umjetnost Gordana Tomić. Predstavljamo vam njena djela iz ciklusa slika “Sva su mora moja”.

Aleksandar Vučković, urednik sportske redakcije "Vijesti" analizira sportska dešavanja.

Bonus video: