Boje jutra: Blagoje Grahovac o ulasku u NATO

U našem fokusu i "Džada Film Fest", "UnderhillFest", "Made in New York Jazz Festival".
165 pregleda 1 komentar(a)
blagoje grahovac, Foto: Boris Pejović
blagoje grahovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.06.2017. 17:44h

Crna Gora je i zvanično postala 29. članica NATO, što je prvo proširenje tog vojno-političkog saveza poslije osam godina. Šta za malu državu poput Crne Gore znači ulazak u NATO, u utorak 6. juna, razgovaramo sa Blagojem Grahovcem, generalom avijacije u penziji.

Provjeravamo koliko se mladih zaposlilo na sezonskim poslovima, koliko je još radnika potrebno poslodavcima, kako se možete prijaviti, te na kakve uslove računati. Gost jutarnjeg programa Dragan Marović, direktor Biroa rada Podgorice.

Pogledajte kako je proteklo otvaranje "Džada Film Festa".

Najavljujemo i početak 8. Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma – UnderhillFest.

Govorimo i o "Made in New York Jazz Festivalu" koji počinje 9. juna na Ljetnjoj pozornici u Tivtu i 11. juna u atrijumu "The Capital Plaza" u Podgorici.

O davanju iskaza okrivljenog u policiji, tužilaštvu i na glavnom suđenju razgovaramo sa advokatom Esadom Bulićem. Pogledajte i koliko je važna izjava i kako ona može uticati i na oslobađanje ili težinu osude.

Govorimo o otkrivenim, donedavno, nepoznatim prirodnim ljepotama grada Bara, kao i o tradicionalnoj akciji lokalne turističke organizacije “Za još ljepši grad”.

Ivana Bogojević, iz Instituta alternativa komentariše dnevno-političke aktulenosti. Danilo Mitrović analizira sportska dešavanja.

Pogledajte i rubriku “Djeca odgovaraju”.

Sa vama smo od 6.30h.

Bonus video: