Ministarstvo uputilo javni poziv u učešću izradi zakona o sportu

0 komentar(a)
Nikola Janović, Foto: Zoran Đurić
Nikola Janović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.06.2017. 12:18h

Ministarstvo sporta Crne Gore objavilo je javni poziv za učešće u konsulatacijama za izradu nacrta novog zakona o sportu, na osnovu člana 7. Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“, broj 12/12).

Ministarstvo sporta poziva građane, stručne i naučne institucije, državne organe, strukovna udruženja, političke stranke, nevladine organizacije, medije i druge zainteresovane organe, organizacije, udruženja i pojedince (zainteresovanu javnost) da se uključe u postupak pripreme nacrta Zakona o sportu i Ministarstvu sporta do 20. juna, dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Ulica Svetlane Kane Radević br. 3, Podgorica ili na e-mail samostalne savjetnice u Ministarstvu sporta Martine Malić: martina.malic@ms.gov.me.

Sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare, ministarstvo će razmotriti i uzeti u obzir prilikom izrade Nacrta zakona o sportu.

Konsultacije zainteresovane javnosti o pripremi Nacrta zakona trajaće 20 dana počev o javnog poziva, objavljenog 31. 05 2017. na zvaničnom sajtu Ministarstva sporta Crne Gore.

Bonus video: