Do viđenja San Marino, vidimo se u Budvi

Predsjednik Olimpijskog komiteta San Marina, Đan Primo Đardi, uručio je zastavu predsjedniku Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušanu Simonoviću i predao domaćinstvo Crnoj Gori
91 pregleda 1 komentar(a)
Igre malih zemalja San Marino, Foto: Sanmarino2017.sm
Igre malih zemalja San Marino, Foto: Sanmarino2017.sm
Ažurirano: 03.06.2017. 22:17h

Svečanom ceremonijom i simboličnom predajom zastave narednom domaćinu, Crnoj Gori, zvanično su završene Igre maliih zemalja u San Marinu.

Predsjednik Olimpijskog komiteta San Marina, Đan Primo Đardi, uručio je zastavu predsjedniku Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušanu Simonoviću i predao domaćinstvo Crnoj Gori.

Simonović se zahvalio domaćinima, prijateljima iz Olimpijskog komiteta San Marina i poželio dobrodošlicu svima u Crnu Goru.

Preko hiljadu sportista učestvovalo je minulih pet dana na manifestaciji, koja okuplja zemlje sa manje od milion stanovnika, a koja, po svom karakteru, ima sve odlike olimpijskog duha i takmičarskog naboja.

Isto toliko, ako ne i više, naći će se za dvije godine, od 27. maja do 1. juna 2019, u Crnoj Gori, koja će prvi put biti domaćin multi-sportskog takmičenja, što će biti veliki izazov i za COK, ali i za cijelu državu...

Bonus video: