Žurić primio organizatore i učesnike turnira Svjetske lige

Crna Gora večeras od 20 sati igra protiv Tunisa meč prvog kola turnira u Bijelom Polju, u okviru treće divizije Svjetske lige.
0 komentar(a)
Prijem Žurić, OSCG, Foto: OSCG
Prijem Žurić, OSCG, Foto: OSCG
Ažurirano: 02.06.2017. 13:29h

Povodom turnira Svjetske lige u odbojci, čiji je Bijelo Polje domaćin od danas do petka, predsjednik Opštine Aleksandar Žurić primio je danas degelaciju Odbojkaškog saveza Crne Gore, koju je predvodio predsjednik Cvetko Pajković, član predsjedništva Darko Prebiračević, generalni sekretar Ivan Bošković i selektor Crne Gore, Veljko Bašić.

Kako je saopšteno, osim delegacije OSCG, gosti na prijemu bili su i selektor Estonije, Georgi Kretu, selektor Kineskog Tajpeha Ju Čing Fang, kao i delegati i sudije turnira.

“Ove godine odbojkaški klub Jedinstvo osvajač duple krune, i to je našem savezu dalo podstrek u pravcu kandidature i realizovanja ovako značajnog događaja”, istakao je Žurić.

“Nadam se da će sve proteći u najboljem redu, stvorićemo uslove da pobijedi sport. Potrudićemo se da budemo pravi domaćini i prijatelji u vrijeme odvijanja ovakvog događaja u Bijelom Polju i da pobijedi najbolji”, dodao je Žurić.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković zahvalio je Žuriću i Prebiračeviću "na velikoj pomoći u organizaciji takmičenja".

"Takođe bih poželio i dobrodošlicu i lijep boravak ekipama i sudijama. Siguran sam da ćete iz Bijelog Polja ponijeti lijepe uspomene, i da ćemo svi uživati u dobroj odbojci”, kazao je Pajković.

Crna Gora večeras od 20 sati igra protiv Tunisa meč prvog kola turnira u Bijelom Polju, u okviru treće divizije Svjetske lige.

Bonus video: