Dikić i ostali u pritvoru do nove odluke suda

"Kod činjenice da je prvostepeni sud dokaze cijenio do nivoa postojanje osnovane sumnje i izveo zaključak o postojanju osnovane sumnje da su okrivljeni izvršili predmetna krivična djela, to po nalaženju Apelacionog suda, iznijeti zaključak da postoji osnovana sumnja ne ostavlja utisak proizvoljnosti, pa su stoga žalbeni navodi koji su u tom pravcu, neosnovani"
0 komentar(a)
Bratislav Dikić, Foto: Boris Pejović
Bratislav Dikić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.06.2017. 10:37h

Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je odluku vanraspravnog vijeća Višeg suda u Podgorici, kojom je produžio pritor Bratislavu R. Dikiću, Mihailu M. Čađenoviću, Srboljubu T. Đorđeviću, Branki J. Milić, Milanu Ž. Dušiću i Draganu M. Maksiću, osumnjičenima u slučaju “državni udar.

"Kod činjenice da je prvostepeni sud dokaze cijenio do nivoa postojanje osnovane sumnje i izveo zaključak o postojanju osnovane sumnje da su okrivljeni izvršili predmetna krivična djela, to po nalaženju Apelacionog suda, iznijeti zaključak da postoji osnovana sumnja ne ostavlja utisak proizvoljnosti, pa su stoga žalbeni navodi koji su u tom pravcu, neosnovani", piše u rješenju Apelacionog suda.

Bonus video: