Udes na Ratcu: Teže povrijeđena jedna osoba

"B.G. je dopremljen nakon udesa u barsku bolnicu u besvjesnom stanju, nakon ukazane prve pomoći, poslat je hitno u podgorički Klinički centar..."
197 pregleda 5 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.06.2017. 15:19h

Na magistralnom putu Bar-Sutomore u krivini Ratac oko 15:20 došlo je do teškog saobraćajnog udesa u kojem je Božo Gvozdenović iz Sutomora zadobio teške tjelesne povrede.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je "Vijestima“ da su se ljekari barske bolnice izjasnili da su zadobijene povrede opasne po život.

"B.G. je dopremljen nakon udesa u barsku bolnicu u besvjesnom stanju, nakon ukazane prve pomoći, poslat je hitno u podgorički Klinički centar. Na licu mjesta su pripadnici CB Bar, Službe zaštite i Hitne pomoći, uviđaj će voditi dežurni tužilac u baru radmila Gačević", rekao je Đurišić "Vijestima“.

Prema prvim podacima, pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, u krivni Ratac došlo je do sudara motocikla „Beverli“ barskih registarskih oznaka, kojim se Gvozdenović kretao od Bara ka Sutomoru, i dva putnička automobila čije registarske tablice još nisu saopštene. Nezvanično, tom prilikom je bilo kontakata i sa još najmanje jednim vozilom.

Saobraćaj na ovom dijelu magistrale je u blokadi.

Bonus video: