Crna Gora sa dva tima u Prištini

98 pregleda 0 komentar(a)
Mario Hodžić, Foto: Boris Pejović
Mario Hodžić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.06.2017. 13:36h

Crna Gora će na Evropskom regionalnom karate prvenstvu u Prištini nastupiti sa dva tima i 37 takmičara, saopšteno je iz Karate saveza. Prvenstvo će biti održano u subotu i nedjelju.

Navodi se da će ekipu Montenegro 1 činiti takmičari Omladinca, a Montenegro 2 karatisti Budućnosti i Bara.

Ženski tim u borbama Marina Raković, Ana Drašković, Jelena Maksimović i Dragana Konjević nastupiće u ekipi Montenegro 1, kao i muški tim u borbama Vladimir Jović, Vuk Popović, Mario Hodžić, Nenad Dulović, Nikola Malović, Predrag Smolović i Lazar Kukuličić.

Od članova Budućnosti u ekipi Montenegro 2 u katama nastupiće Biserka Radulović, Mia Roganović i Jovana Marić, a u borbama Almir Cecunjanin, Filip Vujadinović, Stefan Karadžić, Vuk Šuković, Konstantin Vujošević, Luka Ivanović i Miljan Vujović.

U tom timu od takmičara KK Bar u ženskoj kadetsko-juniorskoj konkurenciji su Aleksandra Mijovic, Ivana Bujković i Sara Raković.

U muškoj kadetsko-juniorskoj konkurenciji, u katama, nastupiće Barani Vladimir Mijač, Kenan Nikočević i Arijan Kočan, a u borbama Elsan Kolić, Damir Čolović, Nemanja Jovović, Andrej Bubanja, Milos Adžic i Adnan Kući.

U ženskoj konkurenciji u borbama nastupiće Tamara Đurković, Vasilisa Bujić, Jovana Vukčevic i Jovana Krivokapić.

"Pored nastupa takmičara četvorica sudija Veljko Brnović, Danilo Ćirović, Toko Raičević i Naim Duraku polagaće u Prištini za licencu Evropskog sudije", saopšteno je iz Karate saveza.

Bonus video: