UKRAO ROBU I NOVAC

Podgoričanin osumnjičen za tri teške krađe

Iz obijenih marketa je, kako se sumnja, nakon provaljivanja i premetačine, ukrao veću količinu alkoholnih pića i cigareta i uzeo novac koji se nalazio u kasi jednog od marketa
1 komentar(a)
lopov, pljačkaš, Foto: Shutterstock
lopov, pljačkaš, Foto: Shutterstock
04.04.2019. 22:48h

Policija je rasvijetlila tri teške krađe počinjene prije dvije godine u Podgorici i, zbog sumnje da je počinio ova krivična djela, uhapsila N.R. (33) iz Podgorice.

Oni sumnjaju da je N.R. počinio tri teške krađe u Podgorici, u periodu od 30. aprila do 7. maja 2015. godine, i tom prilikom obio tri marketa: „Geronimo“ u Studenstkoj ulici, „Martinović“ u ulici Đoka Miraševića i „Planet“ u Bulevaru Džordža Vašingtona, iz kojih je potom ukrao robu i novac.

Iz marketa „Martinović“ i „Planet“ je, kako se sumnja, nakon provaljivanja i premetačine, ukrao veću količinu alkoholnih pića i cigareta, dok je iz marketa „Geronimo“ osim alkohola i cigareta uzeo i 200 eura koje su se nalazile u kasi.

"Do identifikovanja N.M. kao osumnjičenog za izvršenje ovih krivičnih djela službenici CB Podgorica su došli predanim i kontinuiranim radom, uz operativne aktivnosti na terenu i vještačenja koja su obavljena u Forenzičkom centru," kazali su iz policije.

Osumnjičeni N.R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u Podgorici.