Plav: Pljačkaši ubili staricu, njen suprug teško povrijeđen

Razbojnici su u kuću ušli na silu, provaljivanjem vrata, i očigledno tražili novac i druge dragocjenosti. Vjeruje se i da ih je bilo više, i da su jedni pretresali kući, dok su drugi na svirep način mučili i ubili Goradanu i pokušali da ubiju i njenog supruga
309 pregleda 49 komentar(a)
Plav, kuća u kojoj je ubijena Gordana Dašić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Plav, kuća u kojoj je ubijena Gordana Dašić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 31.05.2017. 17:22h

U plavskom selu Brezojevica ubijena je Gordana Dašić (84) dok je njen suprug Vuk Dašić (82) zadobio povrede.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, kuća starijeg bračnog para našla se kasno sinoć na meti provalnika, koji su staricu Gordanu ubili gušenjem, dok je njen suprug Vuk zadobio teške povrede, takođe od gušenje, i prebačen je u beransku bolnicu.

Razbojnici su u kuću ušli na silu, provaljivanjem vrata, i očigledno tražili novac i druge dragocjenosti.

Vjeruje se i da ih je bilo više, i da su jedni pretresali kući, dok su drugi na svirep način mučili i ubili Goradanu i pokušali da ubiju i njenog supruga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Vuk Dašić je jutros oko 3 sata prijavio Dežurnoj službi OB Plav da su nepoznate osobe upale u njegovu kuću, te da su fizički nasrnule na njega i suprugu, usljed čega je on zadobio povrede, a njegova supruga preminula.

"Na lice mjesta su odmah upućeni policijski službenici koji su zatekli V.D. sa povredama i beživotno tijelo G.D. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Preduzimaju se sve potrebne aktivnosti radi rasvjetljavanja okolnosti događaja i utvrđivanja činjenica u vezi nastupanja smrti G.D. i povrjeđivanja V.D.", saopšteno je iz policije.

Dašići su živjeli sami u kući udaljenoj samo pedeset metara od regionalnog puta Plav – Gusinje, u blizini restorana „Akva park“.

Bonus video: