Radulović mijenja Vukčevića, Rašoviću briga o školi odbojke

Vukčević je kormilo Budućnosti preuzeo nakon odlaska Igora Kolakovića, u sezoni 2009/2010, u trenutku kada je klub ostao bez dugogodišnjeg generalnog sponzora (Sosijete Ženeral banka) i većine trofejnog seniorskog tima
119 pregleda 0 komentar(a)
Balša Radulović, Foto: Privatna arhiva
Balša Radulović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 30.05.2017. 13:59h

Nakon osam godina, došlo je promjene na čelu stručnog štaba odbojkaša Budućnosti Capital Plaze.

Kako je saopšteno iz podgoričkog kluba, uz zajednički dogovor, Zoran Vukčević više nije trener seniorskog sastava. Vukčević će preuzeti upražnjeno mjesto direktora kluba.

Na mjesto prvog trenera došao je dosadašnji pomoćnik, nekadašnji igrač (tehničar) ovog kluba, Balša Radulović, inače prethodnih godina trener mlađih kategorija.

Vukčević je kormilo Budućnosti preuzeo nakon odlaska Igora Kolakovića, u sezoni 2009/2010, u trenutku kada je klub ostao bez dugogodišnjeg generalnog sponzora (Sosijete Ženeral banka) i većine trofejnog seniorskog tima.

Nije uspio da sa prvom timom osvoji nijedan trofej na domaćoj sceni, u eri dominacije Budvanske rivijere, a u trenutku procvata bjelopoljske odbojke, "plavi" u posljednje dvije sezone nisu igrali nijedno finale.

Uloga direktora za Vukčevića ne predstavlja novost, jer je godinama, prije dolaska nove uprave, brinuo i o administraciji kluba i ostalih tehničkim pitanjima, u periodu kada je Budućnost bila bez uprave kluba, koji je bio na ivici da se ugasi.

"Takođe, nekadašnji proslavljeni reprezentativac i igrač našeg kluba Ivan Rašović, preuzeće brigu o školi odbojke OK Budućnost Capital Plaze", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba koje je potpisao predsjednik Budućnosti Mirko Janković.

Bonus video: