Branioci Novljanina reagovali na policijske optužbe: Roganović nije praznio "Beagle" pozivima

Roganović i njegova porodica nemaju ništa protiv 'Beagla' ni protiv gostiju kluba...
94 pregleda 3 komentar(a)
Vladimir Roganović, Foto: Savo Prelević
Vladimir Roganović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.05.2017. 05:52h

Navodni član kavačkog kriminalnog klana Vladimir Roganović nije lažno prijavljivao da je u podgoričkoj diskoteci “Begle” postavljena bomba.

To tvrde njegovi branioci, koji su reagovali na policijske informacije da sumnjiče Roganovića za lažnu dojavu koja je 29. aprila ispraznila klub koji je navodno u vlasništvu suparnčkog klana.

“Vijesti” integralno objavljuju reagovanje Roganovićevih branilaca, advokata Vladana J. Vukčevića, Vladimira Lučića i Jakše S. Pekovića:

“Ovim putem Vam se obraćamo kao branioci Vladimira Roganovića protiv koga se vodi krivični postupak zbog krivičnog djela falsifikovanje isparave, i napominjemo, samo zbog tog krivičnog djela.

Tokom istražnog postupka niko nije postavio ni jedno pitanje kako u pogledu odgovornosti ili pak povezanosti Vladimira Roganovića sa bilo kojim krivičnim djelom, a posebno sa navodnim lažnim dojavama o postavljenim bombama, organizacijom likvidacija državnih, odnosno policijskih funkcionera za koje čak ni po imenu ne zna ko su, ili bilo čega sličnog o čemu su izvještavali mediji.

Na osnovu navedenog dovodi se u pitanje koje su stvarne namjere medijske kampanje i koji su ciljevi kampanje MUP-a Crne Gore koja se vodi protiv Vladimira Roganovića, njegove porodice i prijatelja.

Ovo ima poseban značaj s obzirom da se dešava u trenutku kada je, usljed nesposobnosti državnih organa da pruži adekvatnu zaštitu porodici Roganović, izvršen atentat na Vladimirovog brata Duška Roganovića i dovedena u pitanje bezbjednost većeg broja građana.

Vladimir Roganović nema nikakav interes da vrši dojave o postavljenim bombama i tako nešto je krajnje ispod svakog nivoa ozbiljnosti i elementarne pristojnosti. Ovakvi navodi su bez dokaza, a i neistinitost ovakvih navoda je krajnje lako provjerljiva, između ostalog i analizom glasa osobe koja je navodno zvala utvrdiće se da to nije glas Vladimira Roganovića.

Vladimir Roganović i njegova porodica nemaju ništa kako protiv samog kluba 'Beagle' tako ni protiv gostiju kluba među kojima su vjerovatno bili i prjatelji Vladimira Roganovića.

Na kraju, još jednom demantujemo ovakve navode koji su objavljeni 12. maja 2017. godine, koje smatramo sračunatim da bi se otežao položaj Vladimira Roganovića u krivičnom postupku koji se vodi protiv njega i dovode u pitanje bezbjednost porodice Roganović”, piše u reagovanju.

Bonus video: