Fetel: Trka je bila veoma napeta

"Nadao sam se boljem startu i morao sam da budem strpljiv. Gume su u jednom trenutku počele da klize i morao sam pomalo to da nadoknadim, ali poslije toga sam imao nekoliko krugova u kojima je bolid bio zaista, zaista dobar", rekao je Fetel
2 komentar(a)
Sebastijan Fetel Ferari, Foto: Reuters
Sebastijan Fetel Ferari, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.05.2017. 15:01h

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da je zadovoljan današnjom pobjedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.

"Osjećaj je nevjerovatan. Trka je bila veoma napeta. Nadao sam se boljem startu i morao sam da budem strpljiv. Gume su u jednom trenutku počele da klize i morao sam pomalo to da nadoknadim, ali poslije toga sam imao nekoliko krugova u kojima je bolid bio zaista, zaista dobar. To sam uspio da iskoristim i da povedem, nakon toga sam mogao da kontrolišem trku", rekao je Fetel i dodao:

"Bilo je teško sa hladnim gumama poslije izlaska "sejfti kara". Nismo mogli mnogo toga da planiramo. Pokušali smo da se odlijepimo, što smo i uspjeli, Kimi je otišao u boks za Valterijem (Botasom), a ja sam pokušao da vozim što bolje i bio sam iznenađen kada sam izbio na čelo", naveo je Fetel.

Kimi Raikonen nije najzadovoljniji drugim mjestom.

"Jeste drugo mjesto, ali ne osjećam se baš dobro. Ovo je onaj od onih dana kada želiš da si vodio malo duže", rekao je bivši svjetski prvak.

Bonus video: