U udesu u Baru povrijeđene dvije osobe

Nakon rezultata vještačenja znaće se kako je došlo do ovog sudara u kojem je "citroen" pretrpio veliko oštećenje, a kamion završio u izlogu jednog od lokala stambano-poslovne zgrade na bulevaru
161 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2017. 10:50h

U teškom saobraćajnom udesu, koji se jutros nešto prije šest sati dogodio na raskrsnici kod "tri kule" jedna osoba zadobila je teške tjelesne povrede, a druga lakše tjelesne povrede.

Pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, na raskrsnici Bulevara dinastije Petrović i Ulica Vladimira Rolovića oko 5.50 časova došlo je do kontakta putničkog vozila "citroen" barskih tablica i kamiona podgoričkih tablica.

"U "citroenu" je bio N.R. iz Bara dok je kamionom upravljao R.B. iz Podgorice. Vozač "citroena" je zbog težine povreda odmah predbačen u Klinički centar Crne Gore, ali za sada nije životno ugrožen, dok je vozač kamiona zadoio lakše tjelesne povrede", rekao je "Vijestima" Radovan Đurišić, portparol osnovnog državnog tužilaštva Bar.

On je dodao da je uviđaj obavila dežurni tužilac Irena Rajković sa vještakom saobraćajne struke i službnicima CB Bar.

Direktor Urgentnog centra dr Nermin Abdić kazao je "Vijestima" da je N.R. sa teškim povredama smješten na odjeljenju Intenzivne njege.

Nakon rezultata vještačenja znaće se kako je došlo do ovog sudara u kojem je "citroen" pretrpio veliko oštećenje, a kamion završio u izlogu jednog od lokala stambano-poslovne zgrade na bulevaru.

Tokom uviđaja, saobraćaj jednom trakom bulevara bio je obustavljen u trajanju od dva sata.

Galerija

Bonus video: