Saobraćajna nezgoda u Nikšiću: Dvije osobe teže povrijeđene

Prema rijecima dr Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice u Nikšiću, Karadžić ima otvoreni prelom lijeve potkoljenice i povredu desnog bubrega i on je nakon ukazane pomoci smješten na odjeljenju intenzivne njege
0 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2017. 16:24h

Nikšićani Branko Radović (30) i Miroslav Karadžić (41) zadobili su teže tjelesne povrede, dok je Ranko Zorić (18) prošao sa lakšim povredama u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 22,30h u blizini marketa Conto, u Ulici Vuka Karadžića u Nikšiću.

Kako su nezvanično saopštili iz policije do nezgode je došlo kada je vozilo marke "pežo 206" , krećući se iz pravca grada prešlo u suprotnu traku i udarilo u betonsku ogradu kuće. Uviđaj su obavili sluzbenici nikšićke policije.

Prema rijecima dr Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice u Nikšiću, Karadžić ima otvoreni prelom lijeve potkoljenice i povredu desnog bubrega i on je nakon ukazane pomoći smješten na odjeljenju intenzivne njege.

"Radović je zadobio prelom ključne kosti i zadržan je na odjeljenju ortopedije, dok je Zorić prošao sa lakšim povredama i smješten je na odjeljenju hirurgije radi dalje opservacije", kazao je Ašanin.

Bonus video: