Podgorica: Uhapšeni bezbjednosno interesantni, oduzeti pištolji

Podgorička policija je juče oko 17 časova, dobila informaciju da je, u ulici Kralja Nikole ispred ugostiteljskog objekta "Glavni štab", u toku verbalni sukob između dva lica
380 pregleda 6 komentar(a)
Magnum 357, Foto: Wikimedia Commons
Magnum 357, Foto: Wikimedia Commons
Ažurirano: 24.05.2017. 13:03h

Podgorička policija juče je uhapsila dva bezbjednosno interesantna lica Dražena Čogurića (34) i Marka Jovanovića (33) iz Podgorice, i protiv njih podnijeli krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je juče oko 17 časova dobila informaciju da je, u ulici Kralja Nikole ispred ugostiteljskog objekta “Glavni štab“, u toku verbalni sukob između dvije osobe- Dražena Čogurića i Luke Bokana (30).

"Podgorička policija je juče oko 17 časova, dobila informaciju da je, u ulici Kralja Nikole ispred ugostiteljskog objekta "Glavni štab", u toku verbalni sukob između dva lica. Na licu mjesta, policajci su zatekli dva bezbjednosno interesantna lica, D.Č. i L.B (30) iz Podgorice, dok treće lice M.J, koje se nalazilo sa njima, čim je primjetilo policijsku patrolu dalo se u bjekstvo. Policajci su ga sustigli i prilikom pregleda ovog lica pronađena su i oduzeta dva pištolja, jedan marke "Magnum 357" koji je u dobošu imao šest metaka i startni pištolj "Ekol specijal 99" kalibra 9mm sa 4 metka u okviru", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da dalja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da pištolji pripadaju Čoguriću.

"O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se D.Č i M.J. uhapse i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: