SVAĐA I TUČA PRETHODILE INCIDENTU

Pucnjava na žurci maturanata u Nikšiću: Ranjen mladić

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, Krunić nije učestvocao u tuči, već se zadesio u blizini događaja
564 pregleda 21 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock
pištolj, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.05.2017. 17:29h

Maturant nikšićke Gimnazije Vukašin Krunić (19) ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći ispred svadbenog salona koji se nalazi u Ulici 18. septembar.

Na njega je, kako je Vijestima nezvanično rečeno iz policije, pucao vršnjak Stefan Perović, takođe maturant Gimnazije, i tom prilikom mu nanio prostrijelnu ranu u predjelu ispod koljena.

Krunić je prevezen u Opštu bolnicu, a Perović je ubrzo nakon pomenutog događaja uhapšen. Priznao je da je pucao, a policija je tokom uviđaja pronašla dvije pištoljske čaure kao i pištolj koji je poslat u danilovgradski Forenzički centar radi vještačenja.

Maturanti su u svadbenom salonu napravili žurku povodom završetka školovanja, a pucnjavi je prethodila svađa i tuča u kojoj je učestvovao veći broj mladića.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, Krunić nije učestvovao u tuči, već se zadesio u blizini događaja.

Prema riječima dr Ilije Ašanina, direktora Opšte bolnice u Nikšiću, Krunić je primljen zbog povrede lijeve potkoljenice.

"Bez oštećenja je koštanih i neurovaskularnih struktura. Zadržan je na odjeljenju opšte hirurgije zbog opservacije. Stabilnih je vitalnih parametara i van životne je opasnosti", kazao je Asanin "Vijestima".