Predali se Lješnjak i Božović

Advokat Zoran Piperović potvrdio je "Vijestima" da Lješnjaka i Božovića jutros odveo u specijalno policijsko odjeljenje
812 pregleda 24 komentar(a)
Milan Lješnjak, Bulatović, Foto: Olivera Lakić
Milan Lješnjak, Bulatović, Foto: Olivera Lakić
Ažurirano: 22.05.2017. 14:54h

Policiji se jutros predao Beranac Milan Lješnjak, osumnjičen da je sa sugrađaninom Dejanom Deletićem (25) postavljao eksplozivnu napravu ispod automobila koji je navodno koristio osuđenik Radojica Zeković.

Sa Lješnjakom se predao i osumnjičeni Đorđe Božović.

U Specijalnom tužilaštvu počelo je saslušanje Lješnjaka.

Njihov branilac advokat Zoran Piperović potvrdio je "Vijestima" da Lješnjaka i Božovića jutros odveo u specijalno policijsko odjeljenje.

Starija Zabjelčanka najzaslužnija je što je policija 20. maja spriječila još jednu mafijašku likvidaciju - ona je prijavila da se dvije sumnjive osobe vrzmaju oko automobila u tom podgoričkom naselju, nakon čega je uslijedilo hapšenje člana škaljarskog klana Dejana Deletića.

Deletić i Lješnjak prethodno su postavili eksplozivnu napravu ispod “golfa V” podgoričkih registracija, a zatim pokušali da pobjegnu kada su ugledali policajce.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Zeković, ispod čijeg su vozila htjeli da postave eksplozivnu napravu, je iz zatvora izašao na vikend odsustvo. On kaznu u sada služi u Poluotvorenom odjeljenju spuškog zatvora, pa na vikend odsustvo ima pravo prema Pravilniku o kućnom redu.

Izvori “Vijesti” tvrde da je u tom odjeljenju bio i u vrijeme ubistva Dalibora Đurića, takođe pripadnika škaljarskog klana.

Zeković je prije par godina osuđen na 17 godina zbog dvostrukog ubistva i ranjavanja u bašti restorana Jadranska straža” u Budvi, septembra 2007. godine.

NAPOMENA: Zabranjeno je preuzimanje fotografija bez saglasnosti redakcije i autora

Bonus video: