DPS Kotor: Očito je da se SDP utopio u DF

"Iako je predsjednik opštine čestitao građanima Kotora Dan nezavisnosti ubrzo se pokajao zbog toga. Naime on ili neko iz njegovog okruženja izdaje nalog komunalnoj policiji za sklanjanje Banera iznad gradskih vrata kojeg je postavio OO DPS Kotor, kojim je čestitao Dan nezavisnosti svim građanima"
62 pregleda 7 komentar(a)
Kotor, Dan nezavisnosti, Foto: DPS Kotor
Kotor, Dan nezavisnosti, Foto: DPS Kotor
Ažurirano: 22.05.2017. 08:26h

Taman smo se ponadali da nova vlast u Kotoru baštimi tekovine 21. maja 2006. godine, a oni nas demantuju, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor.

"Iako je predsjednik opštine čestitao građanima Kotora Dan nezavisnosti ubrzo se pokajao zbog toga. Naime on ili neko iz njegovog okruženja izdaje nalog komunalnoj policiji za sklanjanje Banera iznad gradskih vrata kojeg je postavio OO DPS Kotor, kojim je čestitao Dan nezavisnosti svim građanima. To je bilo jedino obilježje u našem gradu da je Dan nezavisnosti. Možda im je zasmetalo što su to građani sa oduševljenjem prihvatili i komentarisali", navodi se u saopštenju DPS Kotor.

Iz DPS Kotor su kazali da je čudnovato da potpredsjedniku opštine iz redova Socijaldemokratske partije (SDP) Nedoviću, koji je na toj funkciji kontinuitet vlasti, to nije smetalo dok je bio u koaliciji sa DPS.

"Sad mu smeta i daje nalog Komunalnoj policiji da ga ukloni. Očito da se i SDP utopio u Demokratski front (DF) i da je samo njihova marioneta. Poštovani građani DPS će kao i do sada obilježavat sve državne praznike u našem gradu a posebno Dan nezavisnosti i Dan državnosti jer je to tekovina koju neće promjeniti neke nove demokrate", zaključuje se u saopštenju DPS Kotor.

Bonus video: