Provedite praznike uz TV Vijesti: Evo šta je sve na programu

Nakon serije u kojoj glavnu ulogu igra popularna Branka Katic slijedi emisija “Direktno” u kojoj će se večeras voditi debata na temu Zastara lkrivičnog gonjenja, posebno korupcije I preduge istrage
63 pregleda 2 komentar(a)
Serija Novine, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Serija Novine, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 21.05.2017. 18:36h

Za sve koji praznik provode u svojim domovima, TV Vijesti je pripremila program za najrazličitiju publiku

Vijesti u pola sedam, najgledanija emisija u Crnoj Gori i večeras donosi najnovije informacije iz zemlje i svijeta.

Pripreme za smjenu glavnog urednika, borba za što bolju poziciju i nastavak istraživanja novinara uprkos pritiscima i prijetnjama, obilježiće novi nastavak hrvatske hit serije Novine koji slijedi odmah nakon dnevnika.

Nakon serije u kojoj glavnu ulogu igra popularna Branka Katic slijedi emisija “Direktno” u kojoj će se večeras voditi debata na temu Zastara lkrivičnog gonjenja, posebno korupcije I preduge istrage. Gosti Milene Perović Korać večeras su Veselin Vučković, zamjenik vrhovnog državnog tužioca, Zoran Radović, predsjednik Osnovnog suda u Podgorici, Velizar Kaluđerović, poslanik Demokrata i Zdravko Begović, predsjednik Advokatske komore Crne Gore.

Emisiju o popularnom treneru Veselinu Vujoviću, legendarnom Cetinjaninu i jednom od najboljih rukometaša svih vremena, gledajte odmah nakon Direktno.

Od 22.30h slijedi koncert “The best of Montenegro”, u izvođenju crnogorskog duo gitara, koji čine Srđan Bulatović i Darko Nikčević, sa pratnjom gudačkog orkestra.

Imali ste priliku da odgledate emisiju Za volanom koja nam je otkrila ko je izvukao deblji kraj u sudaru starog i novog automobila.

Nakon nje je bila emitovana emisija Star magazin iz koje izdvajamo intervju sa muzičarem Markom Luisom. Pogledajte šta spremaju organizatori Džada film festa, I šta Podgorici nedostaje da bude jedan moderan biciklistički grad.

Popularna humoristička serija Kriza srednjih godina bila je na programu od 17:50.

Bonus video: