Mekgregor potpisao ugovor za borbu sa Mejvederom

Mekgregor i Mejveder mjesecima po medijima dogovaraju borbu u bokserskom ringu, a mogući duel dva velika šampiona u svojim sportovima, podigao je svijet na noge
0 komentar(a)
Mekgregor Mejveder, Foto: As.com
Mekgregor Mejveder, Foto: As.com
Ažurirano: 18.05.2017. 07:49h

Prvi korak ka borilačkom spektaklu vijeka je napravljen - Konor Mekgregor, UFC zvijezda, potpisao je ugovor u kome pristaje na borbu sa bokserskim šampionom Flojdom Mejvederom.

"Što se tiče Mekgregora, sve je gotovo. On je potpisao ugovor. Sada je na Mejvederu da uradi isto i da se krene u realizaciju", kazao je Dejna Vajt, predsjednik UFC organizacije.

Mekgregor i Mejveder mjesecima po medijima dogovaraju borbu u bokserskom ringu, a mogući duel dva velika šampiona u svojim sportovima, podigao je svijet na noge.

"Ja sam stavio potpis na ovaj istorijski ugovor. Mislim da će Mejveder uraditi isto, jer je njegov promoter Al Hajmon izuzetno zainteresovan da dođe do našeg meča", rekao je Mekgregor.

Mekgregor (28) je jedna od najvećih zvijezda UFC-a, a 12 godina stariji Mejveder se 2015. godine povukao iz boksa, kao naporaženi prvak - dobio je svih 49 mečeva u profi karijeri.

Bonus video: