“Daruj onom koji ljubav slavi“ poručio je Slobo Kovačević

Slobo je bio na visini zadatka. Duhovit, šarmantan, raspjevan ali i vrijedan i odgovoran, poslovima koji su mu zadati posvetio se potpuno. Uz mnogo smijeha i nepredviđeih situacija poslovi su završeni sa zadovoljnim poslodavcima i velikim dnevnicama.
96 pregleda 0 komentar(a)
Slobo Kovačević - Dnevnica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Slobo Kovačević - Dnevnica, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 17.05.2017. 11:18h

Najnovija epizoda emisije Dnevnica, donosi radne zgode (i nezgode) poznatog crnogorskog pjevača i kantautora Sloba Kovačevića. Radeći pomagao je porodicu Škurte Vukaj, koja (uz pomoć svoje majke) sama podiže tri kćerke. Njihov stambeni objekat na Kakarickoj gori nema vodu ni toalet, a pokućstvo je trošno i donirano. Pomoć i podrška koju su dobili od Dnevnice i njenog glavnog aktera Sloba, za ovu složnu porodicu značili su mnogo.

Slobo je bio na visini zadatka. Duhovit, šarmantan, raspjevan ali i vrijedan i odgovoran, poslovima koji su mu zadati posvetio se potpuno. Uz mnogo smijeha i nepredviđeih situacija poslovi su završeni sa zadovoljnim poslodavcima i velikim dnevnicama. „Tokiom cijelogt snimanja provlačila se pjesma. Slobo je odgovoran i precizan čovjek, uz to duhovit i druželjubiv, pa nam je snimanje više ličilo na druženje nego na rad.“ kazali su nam iz ekipe Dnevnice.

Uz IDEA markete i sve ostale prijatelje emisije, na neko vrijeme je još jednoj porodici obezbjeđena lakša svakodnevica.

Kako se Slobo snašao u nepoznatim poslovima? Je li mu gitara pomogla ili odmogla? Gledajte večeras na televiziji Vijesti u 20 sati.

Bonus video: