Džošua se vratio kući - zvijer u ringu, mamina maza u životu

Dok njegove kolege sa profi-arena, ali i milioneri u većini sportova, uživaju u novcu i slavi. 27-godišnji Džošua uživa u običnom životu, sa majkom Jetom Odusanjom
0 komentar(a)
Džošua, Foto: Timstewartnews
Džošua, Foto: Timstewartnews
Ažurirano: 14.05.2017. 12:07h

Entoni Džošua je stekao svjetsku slavu, zaradio 18 miliona eura samo od borbe sa Vladimirom Kličkom, jedan je od najopasnijih boksera današnjice, ali je van ringa - miran mladić, koga su engleski mediji prozvali - maminom mazom, ali nikako u negativnom kontekstu.

Dok njegove kolege sa profi-arena, ali i milioneri u većini sportova, uživaju u novcu i slavi. 27-godišnji Džošua uživa u običnom životu, sa majkom Jetom Odusanjom.

On se prije nekoliko dana definitivno vratio u svoj skromni stan, u bloku u sjevernom Londonu, u kome stanuje deset godina, nakon što je posljednjih nekoliko mjeseci "pokušao" da živi glamurozno, u vili, čije iznajmljivanje košta 20 hiljada funti nedjeljno.

"To je moj život. Volim život koji vodim, ne trebaju mi milioni da bih bio srećan“, rekao je Džošua.

Džošua je, tvrde britanski mediji, na najboljem putu da postane prvi milijarder u svijetu boksa, jer će narednih godina imati multi-milionske borbe, te enormne prihode od marketinga.

Samo neko ko ima jaka moralna i ljudska načela može da živi "normalnim" životom i da se izbori sa svim izazovima, koje svijet sportskog glamura nosi...

Izgleda da je Džošua upravo takav...

Bonus video: